Canesbalance gel za rodnicu za bakterijsku vaginozu (BV)

Canesbalance gel za rodnicu za bakterijsku vaginozu (BV)

Canesbalance gel za rodnicu za bakterijsku vaginozu (BV)

Canesbalance gel sadrži mliječnu kiselinu, koja učinkovito neutralizira neugodan miris i obnavlja normalan pH rodnice. Sadrži i glikogen koji pruža hranjive tvari bakterijama mliječne kiseline i omogućuje njihov rast. Uz normalan pH i hranjive tvari zaštitne bakterije mliječne kiseline rastu i obnavlja se prirodna ravnoteža rodnice, a neuobičajen iscjedak i nelagoda učinkovito se otklanjaju. Proizvod dolazi u pojedinačnim napunjenim tubastim aplikatorima koji se lako primjenjuju.


Kada primjenjivati Canesbalance gel?

Canesbalance gel otklanja neugodan miris, neuobičajen iscjedak i nelagodu te vraća pH na normalnu razinu.

Kako se primjenjuje Canesbalance gel?

LiječenjeZa učinkovito olakšanje kod neugodnih mirisa, neuobičajenog iscjetka, nelagode i bakterijske vaginozePrimjenjivati jednu tubu dnevno tijekom 7 dana

Odvrnite čep, udobno se smjestite u sjedećem ili ležećem položaju i nježno umetnite vrat aplikatora u rodnicu koliko je to moguće. Nježno pritisnite aplikator kako bi sadržaj izašao van. Izvadite tubu, još pritišćući, te bacite u smeće. Najbolje je primjeniti Canesbalance gel prije odlaska u krevet. Preporučuje se korištenje dnevnog uloška jer često dolazi do blagog curenja. To ne znači da liječenje nije uspješno.

Canesbalance gel je klinički testiran

Klinička ispitivanja pokazala su da je formulacija Canesbalance gela sigurna i učinkovita. Obnavljanjem pH ravnoteže pruža trostruku korist jer učinkovito uklanja neugodan miris i neuobičajen iscjedak, ograničava rast loših bakterija i podržava dobre bakterije (laktobacile) čime se obnavlja prirodno okruženje.

Canesbalance gel je siguran za primjenu

Canesbalance gel dolazi u higijenskim tubastim aplikatorima za jednokratnu upotrebu. Može se primjenivati za vrijeme trudnoće i za vrijeme menstruacije. Međutim, morate posjetiti svog liječnika ako mislite da imate vaginalnu infekciju za vrijeme trudnoće. Canesbalance gel može uzrokovati peckanje kod gljivičnih vaginalnih infekcija (npr. kandidijaza) ili kod malih pukotina u vaginalnom tkivu. To je samo privremeno i trebalo bi prestati. Ako ste zabrinuti, potražite savjet liječnika.

Kada biste trebali posjetiti liječnika?

Razgovarajte sa svojim liječnikom ako se simptomi pogoršaju, ako osjećate bol, ako osjećaj nelagode ne prestane, ako vam je iscjedak krvav ili ako imate iscjedak tijekom menopauze. Trebali biste posjetiti svog liječnika ako mislite da imate vaginalnu infekciju za vrijeme trudnoće. Ako ne osjetite olakšanje simptoma nakon primjene Canesbalance gela na propisan način, odmah kontaktirajte svog liječnika za savjet. Molimo razgovarajte s liječnikom o dijagnozi bakterijske vaginoze.

Upute za upotrebu Canesbalance

Top