Često postavljena pitanja o gljivičnoj infekciji stopala

Kako mogu liječiti gljivičnu infekciju stopala?

Gljivičnu infekcija stopala je vrlo česta kožna infekcija koju uzrokuje gljivica, a može se lako liječiti lijekom protiv gljivica koji se nanosi izravno na zaraženo područje. Dostupan je slijedeći proizvod iz grupe Canesten® za liječenje ovih infekcija. Kliknite ovdje za informacije o lijekovima za liječenje gljivične infekcije stopala.

Ako ju ignoriram, hoće li se samo povući?

Nažalost, neće. Gljivična infekcija stopala je gljivična infekcija kože koja zahtijeva liječenje lijekom protiv gljivica. Što ga ranije liječite, to će se prije povući. Za informacije o jednostavnom i učinkovitom liječenju gljivične infekcije stopala posjetite našu stranicu s informacijama o liječenju gljivične infekcije stopala.

Mogu li nastaviti vježbati ako imam gljivičnu infekciju stopala?

Iako Vas gljivična infekcija stopala ne bi trebala spriječiti u tjelovježbi, izbjegavajte plivanje kako biste spriječili širenje infekcije. Tijekom tjelovježbe nosite pamučne čarape, a u svlačionicama japanke ili sandale. Nakon tjelovježbe obavezno pravilno operite i osušite stopala, operite čarape vrućom vodom i pustite da se obuća osuši nakon nošenja.

Kako da spriječim gljivičnu infekciju stopala u budućnosti?

Postoji nekoliko jednostavnih koraka koje možete poduzeti da biste smanjili rizik od razvoja gljivične infekcije stopala. Najvažnija mjera koju možete poduzeti je održavanje stopala čistima i suhima, osobito nakon boravka u javnim svlačionicama i kabinama za presvlačenje, na bazenima ili u javnim tuševima. Kliknite ovdje za više savjeta o prevenciji.

Top