Česta pitanja o bakterijskoj vaginozi (BV)

Nikada do sada nisam čuo/la za bakterijsku vaginozu (BV). Što je to?

BV je ustvari najčešći uzrok vaginalnih infekcija žena u reproduktivnoj dobi. Općeniti uzrok je pH neravnoteža u rodnici. Ako mislite da imate BV i trudni ste, posavjetujte se s liječnikom o liječenju. Kliknite ovdje da biste saznali više o BV-u.

Koji su simptomi BV-a?

Simptomi variraju od žene do žene, ali neki uobičajeni simptomi koje treba razmotriti uključuju miris ribe ili neugodan miris i vodeni, sivkasto-bijeli iscjedak. Kliknite ovdje da biste saznali više od drugim simptomima BV-a.

Primijetila sam zaista loš miris „tamo dolje“, a pranjem ga se nisam uspjela riješiti – pomozite!

Miris ribe uobičajen je simptom BV-a, ali, nažalost, pranje može čak više doprinijeti neugodnom mirisu nego ga riješiti. To se događa zato što pranje normalnim sapunima i gelovima za tuširanje te ispiranje rodnice može promijeniti pH ravnotežu u rodnici, što dovodi do infekcije BV-om i mirisa.

Kako se liječi BV?

Ako ste obavili naš Canestest ili dobili dijagnozu liječnika te znate da imate bakterijsku vaginozu (BV), možete upotrijebiti gel za unutarnju uporabu Canesbalance koji će pomoći u rješavanju simptoma infekcije. Gel Canesbalance sedmodnevna je terapija koja pomaže u regulaciji pH ravnoteže u rodnici kako bi se izliječili simptomi infekcije. Više pojedinosti o lijeku Canesbalance potražite ovdje

Kandidijaza ili bakterijska vaginoza (BV)?

BV se lako miješa s kandidijazom jer je svijest o postojanju BV-a vrlo niska, ali su ustvari njihovi simptomi i uzroci vrlo različiti. Kandidijaza je gljivična infekcija, dok BV uzrokuje bakterija. Mi ćemo vam pomoći da pouzdano postavite dijagnozu za 10 sekundi pomoću našeg inovativnog kompleta za samotestiranje Canestest. Ovdje možete saznati više o kompletu za samotestiranje Canestest

Top